Kölcsönzés

Cégünk egyik szolgáltatása, a betegápolási ágyak kölcsönzése. Fix bérleti idő nincs meghatározva. Magyarország egész területére vállalunk kiszállítást.

Maximális biztonságot nyújtunk ügyfeleinknek: a bérlés időszakára teljes körű garanciát nyújtunk, beleértve a 24 órás HELPDESK szolgáltatást, mellyel éjjel-nappal elérhető kollégánk szakmai segítsége.

Előzetes megbeszélést követően megtörténik az ágy kiválasztása, az igény szerinti kiszállítás és a szerződés megkötése. Az ágyak egyénenként változó igények szerint rugalmasan vehetők igénybe, hosszabb és rövidebb távra egyaránt. A bérlés időtartamára vonatkozóan semmiféle előzetes megkötés nincs, azt a bérlő igényei határozzák meg. Bárhová fel tudjuk vinni és be tudjuk állítani az ajtók méretei nem, jelentenek akadályt. Az ágy szétszerelt állapotban kerül kiszállításra, összeszerelése a helyszínen történik. Ha a bérlés során esetlegesen garanciális probléma merülne fel, akkor javítás, vagy csereágy biztosítását vállaljuk. Az ágyak elektromosak és táv vezérelhetőek, így jelentős mértékben megkönnyítik az emberi test mozgatását, valamint tovább fokozza használóinak kényelmét.

Fontos, hogy ágyaink higiéniailag rendszeresen karbantartottak a fertőzések elkerülése végett. A kölcsönözhető kórházi ágyakról fotók a TERMÉKEK  menüpont alatt tekinthetők meg. Elektromos kórházi ágyak bérbe adása során lehetőség van különféle kiegészítők biztosítására is (pl. kiegészítő asztal, infúziós állvány, rollátor, szoba wc, stb.). Ezen igényét az ágy rendelése során kérem, jelezze További részletekről személyesen, telefonon vagy mailben nyújtunk bővebb felvilágosítást.

 Havi bérleti díj, bruttó:  18.000.-Ft 

Az oldalrács, a kapaszkodó és a matrac alaptartozék, azokat a bérleti díj már tartalmazza! Bérelt ágyaink mellé igény esetén Rollátort díjmentesen biztosítunk! A minimális bérleti idő 1 hónap. Az első havi bérleti díj a kiszállításkor fizetendő.Az ágyak alaptartozéka a matrac, a kapaszkodó illetve az oldalrács, ezekért nem kell külön fizetni. A matrac mérete 90 x 200 cm. A tisztításról, mindig a cégünk gondoskodik, így Önt ilyen jellegű költség nem terheli!

Kiszállítás és a beüzemelés díja,

Gyöngyösről 100 km-en belül :  15.000.-Ft+Áfa

Egyéb esetben a település megadása után pontos árajánlatot adunk.

Visszaszállítás költsége megegyezik a kiszállítás díjával.

Igény esetén lehetőséget biztosítunk a bérelt ágy kedvezményes megvásárlására is. A bérleti díj költségeinek egy részét beszámítjuk a vételárba.

 Kérje tájékoztatónkat!

+36 (20) 955-0021

E-mail: info@medicentral.hu

A kiszállításkor megkötendő Bérleti Szerződés garantálja Önnek a fenti feltételeket. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél részére nem adjuk ki!

Amennyiben ajánlatunk megfelelő, vagy további kérdései vannak, kérem, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Várjuk megkeresését!

Lépjen velünk kapcsolatba